sobre skadi treks

QUI SOM I QUÈ FEM!

Venem material especialitzat de muntanya i realitzem tota classe d’activitats guiades.
tienda montaña en Tarragona

Som una botiga de Tarragona, que ens dediquem a la venda de material i roba de muntanya, activitats guiades i lloguer de material. En  la nostra botiga trobaràs una gran varietat de productes relacionats amb esports de muntanya, senderisme, trekking, escalada, alpinisme, vies ferrades, barranquisme, trail running, marxa nòrdica, espeleologia… deixa’t assessorar pels nostres professionals i gaudeix de la muntanya amb material de gran qualitat amb preus molt variats.

També tenim una àmplia varietat de lloguer de material perquè et puguis iniciar tu o els teus amics en l’activitat que vulguis.

Un dels trets que ens diferencia, és que realitzem tota classe d’activitats guiades a la muntanya. Totes les activitats es duen a terme amb guies de muntanya titulats en les diferents especialitats i que tenen uns amplis coneixements en els esports que practiquen. Ens agrada connectar amb els nostres clients i gaudir amb ells de tot el que ens proporciona la muntanya.

A més, ens podràs trobar en una gran varietat d’esdeveniments amb els nostres col·laboradors i marques, tals com curses de muntanya, competicions i rocòdroms d’escalada, tests de materials, sortides organitzades pels clubs amb qui col·laborem, esdeveniments benèfics i altres activitats.

Joan Roca, guia de muntanya

Coneix al nostre equip d’especialistes i guies

l'equip skadi treks

Totes les activitats es realitzen amb guies de muntanya titulats en les diferents especialitats.

Joan roca

Gerent

  • Guia i tècnic esportiu en mitja muntanya (TD2)
  • Membre de la “Asociación Española de Guias de Montaña” AEGM
  • Membre de la “Union of International Mountain Leader Associations” UIMLA
  • Membre de la “Escola Catalana d’Alta Muntanya” ECAM
  • Curs d’Allaus per a Guies CAG2 de l’ACNA
Coneix en Joan

Des de ben petit sempre ha estat vinculat a la muntanya, tant en l’àmbit personal com en l’àmbit professional. Apassionat no només de tots els esports relacionats amb la muntanya sinó també en l’àmbit cultural i geològic d’aquesta, i amb moltes ganes de compartir experiències i coneixements amb els altres i descobrir nous llocs junts. Professionalment, va donar les seves primeres passes en el món de la muntanya a l’exèrcit com a esquiador/escalador, i després d’això, es va fer guia de muntanya per poder compartir el que més l’hi agradava amb els altres.

Sita

Venedora

Sita és una apassionada de la natura i de la muntanya, es una de les nostres especialistes, amb una gran experiència en vendes i atenció al client. Té una gran facilitat per connectar amb la gent i saber que és el que necessiten.

Més de Sita

És una persona molt propera i amb un assessorament immillorable, que et farà sentir com si la coneixes sis de tota la vida.

Entregada al seu treball, porta tota la vida dedicant-se a la venda, assessorament i atenció al client, i això, juntament amb els seus coneixements de muntanya, fan que sigui una persona imprescindible en el nostre equip!

La seva visió i l’experiència en altres comerços l’hi dona un toc especial a la nostra botiga, fent que la botiga tingui un toc modern, d’ordre i atractiu.

Chiki

Venedor

Un bon apassionat a la natura, i als esports de muntanya, entenent aquesta experiència com a una filosofia i estil de vida. Des de ben petit ha mantingut contacte amb aquest medi a través del trekking i posteriorment dedicant-se més profundament i practicant altres branques, com alpinisme, escalada i esquí de muntanya.

 

Qui és Chiki?

Amb molts anys d’experiència a la muntanya, continua amb aquest esperit de aventurer de descoberta, coneixença i amor cap a la natura que el primer dia, intentant contagiar tot això a les persones del seu voltant.

Compta amb moltes experiències en diverses muntanyes del mon com ara Alps, Atles, Caucas i Andes entre d’altres, sense oblidar la seva preferència a les nostres precioses muntanyes a Tarragona i al seu voltant.

Tot això sumat al coneixement sobre el material, experiència i al seu caràcter proper i amb bon humor, és el que et trobaràs per a poder escollir i assessorar-te a l’hora de venir a pel teu material i parlar sobre muntanya.

Las montañas no son estadios donde satisfacer nuestra ambción deportiva, sino catedrales donde practicar nuestra religión." Anatoli Boukreev

gERARD

Tècnic d’escalada col·laborador

  • Guia i Tècnic esportiu d’escalada (TD2)
  • Guia i Tècnic esportiu en Mitja muntanya (TD2)
  • Tècnic superior en gestió Forestal 
Sobre Gerard

Ja fa molts anys que la seva vida i professió gira al voltant de la muntanya i els esports que s’hi practiquen, local de El Bruc (Muntanya de Montserrat) ha fet de l’escalada la seva passió i professió al mateix temps. El podreu trobar  com a tècnic en  els cursos i guiatges que oferim a la botiga. 

skadi deesa

Esperem que Skadi ens acompanyi en les nostres aventures per molt de temps.

coneix la nostra deessa

PERQUÈ SKADI?

Alguna vegada us heu preguntat d’on ve el nom de Skadi Treks? Lògicament, no és un nom comú, ni tampoc escollit a l’atzar.

Skadi és una deessa i geganta de la mitologia nòrdica, més concretament és la deessa de l’hivern i de la neu. Molts dels aspectes que envolten a Skadi estan relacionats amb la muntanya, amb l’hivern i amb les dones.

 

Coneix a Skadi

Hem extret algunes de les seves virtuts i adjectius que més ens vinculen a ella, i per la qual ens vam sentir afins, fins a donar-l’hi la importància de què hi fos al nom de la nostra botiga.

Skadi simbolitza la duresa de l’hivern, el fred, el gel, les muntanyes, l’arribada de l’hivern i els dies curts, també representa a les dones fortes, resistents e independents, que no necessiten a ningú per aconseguir els seus objectius. Patrona de les dones solteres i amb afany guerrer.

També representa a aquelles persones que tenen una especial atracció per les zones especialment fredes, altes i muntanyoses, aquells a qui els hi agrada la part salvatge de la natura, o les que prefereixen l’hivern i els dies foscos en comptes de l’estiu i el sol. Per aquells que estimen els terrenys abruptes, salvatges i perillosos i on l’home no pot habitar.

Skadi era honrada i  invocada pels viatgers i esquiadors en èpoques fredes o hivernals, per guiar-los sobre la neu i el gel, ajudant-los així, a arribar al seu destí il·lesos.

Skadi vivia a Thrymheim, un regne a les muntanyes de Jötunheim. Jötunheim és el nom d’una gran cadena muntanyosa de Noruega, i el seu cim més alt és el Galdhopiggen amb 2.469 m. Convertint-se en la muntanya més alta d’Escandinàvia.

Representada com una dona geganta amb la pell de gebre, blanca com la neu. Porta arc i fletxes, i coberta amb un gruixut abric de pell blanc i sempre acompanyada d’un enorme llop blanc.

L’altra part del nostre nom és “Treks” que traduït, significa caminades, volíem que Skadi ens acompanyes en les nostres activitats, per tant, la nostra humil traducció que l’hi hem volgut donar al nom complet és “caminades amb Skadi”, encara que no sigui la traducció literal.

Aquesta és la breu història del nostre nom, que esperem que us hagi agradat i sorprès. Esperem que Skadi ens acompanyi en les nostres aventures per molt de temps.

esports de muntanya · senderisme · trekking · escalada alpinisme · vies ferrades · barranquisme · trail running marxa nòrdica · espeleologia esports de muntanya · senderisme · trekking · escalada alpinisme · vies ferrades · barranquisme · trail running marxa nòrdica · espeleologia
esports de muntanya · senderisme · trekking · escalada alpinisme · vies ferrades · barranquisme · trail running marxa nòrdica · espeleologia esports de muntanya · senderisme · trekking · escalada alpinisme · vies ferrades · barranquisme · trail running marxa nòrdica · espeleologia

GAUDEIX DE LES OFERTES DELS

col·laboradors

gaudeix de les ofertes dels

col·laboradors

logo skadi treks tienda de montaña slider