TE LES DEIXEM COM NOVES!

RESSOLAR PEUS DE GAT I CALÇAT de muntanya

Som punt de recollida per ressolar el teu calçat de muntanya i peus de gat.

Benvingut a la nostra secció on et podem ajudar a mantenir les teu calçat de muntanya i peus de gat en perfectes condicions per a les teves aventures.

El nostre equip d’experts col·laboradors compta amb una àmplia experiència en ressolat de calçat i peus de gat. Entenem com n’és d’important tenir un calçat adequat i en òptimes condicions per gaudir al màxim de les teves activitats a l’aire lliure. Ja sigui que practiquis escalada, muntanyisme o senderisme, estem aquí per assegurar-nos que el teu calçat estigui a punt per enfrontar-se a qualsevol activitat.

cura la teva eina essencial

què és el ressolat?

Descobreix com et podem ajudar a mantenir el teu calçat de muntanya i peus de gat en les millors condicions per a les teves emocionants expedicions a la muntanya!

És un procés en el qual es reemplaça la sola desgastada o malmesa de les teves sabates, proporcionant-los una nova capa de goma per restaurar la seva tracció i adherència originals. Això no només perllonga la vida útil de les teves sabates, sinó que també t’ofereix seguretat i millora el rendiment durant les teves activitats a l’aire lliure.

Els nostres col·laboradors utilitzen materials d’alta qualitat i treballen amb soles vibram, boreal, unparalell i five ten, i utilitzen tècniques especialitzades per garantir resultats excepcionals. 

El nostre objectiu és oferir-te un ressolat durador i precís que s’ajusti a les teves necessitats i preferències. Ja sigui que necessitis una sola adherent per a escalada en roca o una sola més resistent per a la muntanya en terrenys variats, som aquí per ajudar-te.

No deixis que unes sabates desgastades t’impedeixin gaudir de les teves aventures a la muntanya. Confia en el nostre equip de professionals per ressolar el teu calçat de muntanya i peus de gat.

logo skadi treks tienda de montaña slider